Kantoorplanten Specialist: voor groen in een Gemeentehuis

Wij zijn de specialist voor kantoorplanten in een Gemeentehuis

Hydrocultuur of in vruchtbare grond. Wij adviseren welke planten geschikt zijn, leveren en onderhouden de planten, met groen garantie!

Waarom kantoorplanten?

Wat zijn de voordelen van planten op kantoor? Het geeft vooral veel sfeer. Dit zorgt voor een prettigere werkomgeving waardoor de productiviteit omhoog gaat. Het zorgt voor meer zuurstof, werkt luchtzuiverend, heeft akoestische voordelen en zorgt voor een betere luchtvochtigheid.

 • Planten werken stress verlagend voor personeel

 • Planten verhogen de productiviteit op de werkvloer

 • Planten zorgen voor lager ziekteverzuim

 • Planten zuiveren de lucht en zorgen voor meer zuurstof

 • Planten hebben een akoestische werking

 • Planten zorgen voor een fijnere en creatievere werkomgeving

Planten op kantoor

Gratis advies op locatie

Wij komen bij jullie langs om de ruimtes te bekijken en een advies te geven over geschikte planten. Geen ruimte is hetzelfde, en dus is ook niet elke plant geschikt. Wij weten welke het beste tot hun recht komen in elke situatie.

Geplaatst door professionals

Onze professionals komen alles plaatsen. Zij zorgen dat de juiste materialen gebruikt worden voor de beste groei van de planten. Dus geen vieze handen, en je hoeft ook niks te tillen, wij ruimen de rommel ook netjes op!

Kantoorplanten verzorgen

Wil je zeker zijn van gezonde planten? Laat het onderhoud dan over aan de expert. Wij komen regelmatig langs om de planten te onderhouden, met garantie! Als een plant toch dood gaat, dan vervangen wij hem, gratis!

Willen jullie advies over kantoorplanten?

Plan een vrijblijvende afspraak

Wat zijn de beste kantoorplanten?

Planten kunnen op vele verschillende plekken gebruikt worden. Voor elke plek kan een andere plant geschikt zijn. Wij leveren planten voor elke ruimte, zoals:

Wij hebben een aantal planten die het vooral binnen erg goed doen en daarom zeer geschikt zijn voor op de werkvloer. Hieronder staan 5 planten die vaak geschikt zijn. Deze planten zijn in verschillende formaten beschikbaar.

Kantoorplanten met kleur, kan dat?

In veel bedrijven zie je vaak dezelfde planten staan. Deze planten zijn vaak zeer geschikt omdat er minder onderhoud nodig is, maar geven ook niet veel variatie in kleur. Toch zijn er veel mooie planten die heel goed op kantoor geplaatst worden die wel mooie kleuren kunnen geven. Kantoorplanten met gekleurde bladeren of met mooie bloemen? Wij adviseren graag welke geschikt zijn voor jullie situatie.

Welke planten voor een kleine ruimte?

Veel bedrijven willen meer groen, maar grote planten kunnen ook veel ruimte innemen. Met een plantenwand kun je veel groen in een ruimte toevoegen zonder dat dit veel oppervlakteruimte hoeft te kosten.

Welke bomen zijn geschikt voor op kantoor?

Bomen kunnen heel goed gebruikt worden in grote ruimtes zoals een centrale hal of showroom. Niet elke boom is voor elke plek geschikt, daarom is het belangrijk dat hier goed advies in gegeven wordt. Daarom komt onze expert langs om de ruimte te bekijken en een geschikte boom kan adviseren.

Advies voor planten in een Gemeentehuis

Omdat elke ondernemer andere wensen heeft en elk kantoor anders is, komen wij graag gratis en vrijblijvend bij jullie langs om advies te geven.

We bekijken de ruimtes en bespreken de wensen zoals kleur, formaat en soort plant (hydrocultuur). Vervolgens maken we een offerte op maat.

Zijn er specifieke wensen? Geen probleem. Wij kijken of en hoe we deze wensen kunnen vervullen.

Hoe moet je planten op kantoor verzorgen?

Planten hebben aandacht nodig om goed te kunnen groeien. Wij krijgen dus vaak vragen over het verzorgen van planten op kantoor. Vragen zoals:

 • Wanneer moet je planten water geven?
 • Wanneer moet je planten bemesten?
 • Wanneer moet je planten snoeien?
 • Waarom krijgen planten gele planten?
 • Waarom moet je planten besproeien?
 • Wanneer moet je planten extra voeding geven?

Het beantwoorden van deze vraag is lastig omdat er factoren zijn die hierin invloed hebben zoals de ruimte waar de plant staat (airco), seizoen en temperatuur. Daarom is verzorgen door een specialist verstandig, die ziet veel beter wat de plant echt nodig heeft.

Wat kosten planten op kantoor?

Uiteraard is dit afhankelijk van de planten die geplaatst worden. Grote planten zijn ouder en daardoor ook wat duurder. Daarnaast is er een verschil tussen planten in aarde en Hydrocultuur. Bij Hydrocultuur worden de planten in water gekweekt. In dit water zitten alle voedingsstoffen, anders dus dan bij planten in aarde. Deze planten zijn ook iets duurder. Hydrocultuur planten hebben dus ook andere verzorging nodig. Alleen water is helaas niet genoeg voor deze planten.

Wat kost het laten verzorgen van kantoorplanten?

Ons doel is om uw kantoorplanten zo goed mogelijk te laten groeien. En daarom komen wij regelmatig langs voor verzorging. Elke 2-3 weken komen wij de platen verzorgen. We geven water, voeding en zorgen dat dode bladen verwijderd worden. De kosten hiervoor verschillen iets per plantsoort, gemiddeld zien wij kosten tussen de 7 en 12 euro per kwartaal per pot.

Met een verzorgingscontract voor interieurbeplanting ontzorgen wij bedrijven volledig. Daarnaast geven wij 6 maanden garantie op kantoorplanten die wij ook volledig verzorgen.

Verzorgen jullie ook planten die we al hebben?

Heb je al planten op kantoor en ben je op zoek naar een geschikte partij voor verzorging? Dan kunnen jullie ook bij ons terecht. Wij komen dan gratis en vrijblijvend langs om de planten te bekijken en een verzorgingsplan op te stellen.

Garantie op planten op kantoor?

Ja! Als wij jullie adviseren bepaalde planten te kiezen, wij plaatsen de planten en verzorgen deze, dan geven wij 6 maanden garantie. Gaat de plant binnen deze tijd, zonder duidelijke reden toch dood, dan vervangen wij de plant kosteloos.

Kun je planten voor kantoor ook huren of leasen?

De huur of lease mogelijkheden zijn  bespreekbaar met onze adviseur. Wij werken samen met verschillende regionale partners, deze partners kunnen jullie hierover adviseren.

© Copyright - Kantoorplanetn Specialist