Hoe werken wij?

kantoorplanten specialist
interieurbeplanting kantoorplanten hydrocultuur

Kantoorplantenspecialist.nl werkt samen met regio partners. Hierdoor kunnen wij een hoog service niveau bieden. De regionale partners bieden naast planten voor op de werkvloer ook bloemen, dus ook deze kunnen geleverd worden door onze partners.

Wat zijn de voordelen van regionale partners:

  • Minder reistijd en reiskosten
  • Betere service
  • Leveren van bloemstukken voor bv verjaardagen
  • 1 aanspreekpunt

Onze partners kunnen dus beter en vaker de planten komen onderhouden zonder hoge kosten. Hierdoor kunnen de planten beter verzorgd worden en beter tot hun recht komen. Ze groeien en bloeien beter. Mogelijke problemen, zoals toevoegen van extra voeding, wordt dan ook eerder opgemerkt. Hierdoor gaan planten ook langer mee.

Onze partners werken duurzaam. Veel van onze partners hebben een certificaat van Barometer Duurzame Bloemisten. Hierdoor ben je als klant verzekerd dat er geen schadelijke stoffen worden gebruikt om de platen te verzorgen.

kantoorplanten specialist

Over Kantoorplanten Specialist

Kantoorplanten Specialist werkt samen met regionale duurzame bloemisten. Doordat we samenwerken met lokale partners kunnen we een hoog service niveau bieden. We zijn altijd in de buurt dus!

Wil je meer weten over Kantoorplanten Specialist? Neem dan contact op!

Voordelen van planten op kantoor
Planten op kantoor
interieurbeplanting kantoorplanten hydrocultuur

Wil je advies over kantoorplanten?

Plan een vrijblijvende afspraak

Dat snappen wij! Niet elke plant is geschikt voor elke ruimte, dus is goed advies nodig voor gezonde planten. En advies geven doen wij vrijblijvend. We komen langs om de ruimtes te bekijken, geven een advies en maken een voorstel. De juiste planten op de juiste plek zorgt ervoor dat de voordelen. van kantoorplanten optimaal benut worden. Zo dragen ze bij een een gezonde en prettige werkomgeving die de productiviteit en creativiteit zal bevorderen.

Wil je extra zekerheid? Dan nemen wij het onderhoud volledig uit handen, met groen garantie. Doet de plant het toch niet goed? Dan vervangen we hem, gratis.

© Copyright - Kantoorplanetn Specialist